Så otroligt nöjd!

Finns det någon bättre o härligare känsla än när man köper något lite dyrare som man nästan får ångest för pga summan o sen blir det bara såååå bra? Ja, klart att det finns, men känslan e helt underbar iaf😂
 
Våra gamla fula matstolar hängde på sista håret o dom var fula, slitna o skruvar hade lossnat o dom var bara...ja, fula! Dom hade kunnat bli fina igen om man slipat ner dom o målat dom, men det hade jag verkligen varken lust eller intresset av att göra! Så jag gav dom till mamma så hon får nya stolar att pyssla med.. 
Jag hade nämligen redan fallit för ett par stolar o när pengarna kom så åkte jag raka vägen in o köpte mig 8 nya stolar. Barnen får inte sitta på dom ännu bara, så dom får ta köksstolarna🙈 Jag älskar dom..
 
O jag RÅKADE åka inom F.centralen o det RÅKADE hamna en ljuskrona i kundvagnen. Men jag har länge pratat om att jag vill ha en ljuskrona i matrummet. Rummet har sett så stelt ut o VILKEN skillnad det blev med nya stolar o ljuskronan! Kunde inte vänta till Fredrik kommer hem från jobbet i slutet på veckan, så jag handlade vad som behövdes o hamrade upp den själv! Vi hade bara spotlight i taner nämligen, så jag fick inhandla nån sån här lamp-sak o pluggar..
 
Får vi se om vi vaknar allihop inatt av ett enormt brak eller om vi vaknar imorn o ser att ljuskronan hänger kvar😉