Hotar med tanden..

Det har varit så mycket sjukdomar, aktiviteter mellan barnens sjukdomar, o inte att tala om trötthet dessa senaste dagarna. Efter att ett barn varit sjukt så har det gått en till två dagar till nästa blivit dålig.. O vi har haft tre olika sjukdomar här på lite mindre än tre veckor. Men det får jag skriva mer om imorn..
 
Idag har jag iaf varit hos tandläkaren..äntligen! Jag kan vara så ärlig o säga att jag har haft så många tider för att dra ut denna vidriga, illaluktande mördarbakterie till tand, men har bara dragit mig undan.. Hade en tid imorse, o tro det eller ej, men jag har gått 2 mil idag! Lisa hade pojkarna över natten så jag passade på att boka in en tid när barnen ändå var hos sin farmor o farfar. Tog ca en timme med rask takt till Tyringe, men hemvägen var desto jobbigare. Själva utdragningen tog ca 10 min med bedövning o allt utdragningen innebar. Hemvägen var det lite värre med....o jag förstår inte varför jag inte gick på toa innan jag lämnade tandläkaren! Tur det e skog hela vägen hem! O jag tror minsann att jag luktar lite bättre i munnen nu, men det får Fredrik avgöra när han kommer hem, haha:)
 
Tog med mig tanden hem o Noel e helt fascinerad.. Tanden fungerar bra som "hot" också:) Jag lägger inte ut en bild här på tanden, men kan säga att det e en av de mest vidriga tänder jag sett o jag kan inte fatta att jag gått runt med den i munnen så länge som jag gjort. Lite mindre än hälften av tanden hade redan gått av o i tanden har det då fastnat så otroligt mycket bakterier som gjort min mun till värsta träskhålan alltså!
Men jag sa till Noel att "detta e vad som händer med tänderna när man inte borstar dom....o när man svär".. Tror aldrig han varit så duktig på att borsta tänderna som han var ikväll... Inte ens ett pip för att vi använde vuxen-tandkrämen:)