När barnen klättrar på väggarna..

Noel har varit hemma från skolan hela veckan. Förkyld, hostig, blek, han e t.o.m lite blå under ögonen...men ingen feber. Däremot vaknar han om vartannat på nätterna då han fryser ena gången o svettas andra. Men imorn e han nog redo att gå till skolan om han bara får sova gott inatt. Känns som att han varit borta mer än vad han varit i skolan. Men å andra sidan så har han inte varit så flitigt på dagis så han e inte van vid alla "skol"-baciller som de som varit på dagis e.
 
O nu har förkylningen brytit ut på tvillingarna också så det e snorigt o jäkligt. 
O detta resulterar i två barn som e pipiga o gnälliga o bråkar om VARENDA sak dom kan komma på att bråka om. Så idag blev det en bak-dag med barnen. Riktigt flitiga har vi varit. 
Vi bakade två sorters rulltårtor, en med jordgubbsylt o en med äppelmos. Sen gav jag mig på två omgångar blåbärsmuffins också😜 Fast efter första omgången muffins så fick Melwin nog av att baka o säger:
- Jag ger fan i allting!😂
Höll på att trilla av stolen alltså av skratt. Tvillingarna e inte så pratglada av sig o än så länge e det mest jag som förstår dom, men detta kunde han minsann säga utan att jag ens behövde fundera ut vad han sa😂
 
Rulltårtor..
 
Två lass blåbärsmuffins.. 
 
O till sist två styck glada skitungar som njuter av smeten😉