Denna älskade prinsessa..

Fan! Jag får inte rätt på hemmet! O det äter upp mig för jag kan inte slappna av!! När det finns något som inte stämmer med inredning eller liknande så blir jag tokig! Måste ordna detta....IMORGON!
Det blir nog att shoppa nya saker...möbler kanske? Ööööh...
 
Har precis haft lite mamma-dotter-mys med min förstfödda.. Kan säga att dessa tillfällen e så få... o hon fyller snart 15 o vill då inte ligga o mysa i soffan med sin stackars mamma mer...o som jag uppskattar dessa kvällar då jag kan sitta på hennes rum o bara prata i lugn o ro om allt som rör hennes liv. Helt underbart! Om man bara kunde trolla tillbaka tiden ett sekel o få pussa o krama på henne som man gjorde då. Tiden går för fort...o nu får jag bara krama henne om någon varit dum eller om jag tvingar henne...men satikens så arg hon blir då😂
 
Nu har jag iaf lagt mig i soffan med täcke o kudde o en styck Chewy med ett dubbelnougat o 2 1/2 män i maraton på appletvn..
Mycket som ska göras imorn😉
 
Här var hon inte gammal, min älskade prinsessa❤
 
 
 
o jag kommer ihåg denna bilden nedan...första gången vi gjorde något tillsammans med Fredrik med vår DÅ lilla familj. Felicia var ÖVERLYCKLIG denna dagen..